1. Welcome to the Brawl website! Feel free to look around our forums. Join our growing community by typing /register in-game!

Inventory Editor

Discussion in 'Ideas' started by Zycn, Nov 18, 2017.

Thread Status:
Please be aware that this thread is more than 30 days old. Do not post unless the topic can still be discussed. Read more...
  1. Zycn

    Zycn Member

    Joined:
    Nov 16, 2017
    Messages:
    38
    Ratings:
    +6
    Hi all,

    Just a quick CTF inventory suggestion. I notice that in CTF every-time you select a new class or die your inventory will get reset to the default. Personally, I think it would be helpful if you could edit your inventory to what you prefer so you constantly wouldn't have to keep switching the items every-time you died.

    [​IMG]

    Whenever I play CTF I prefer to have the bow in the second slot for pyro, however whenever I die I constantly have to change it.

    I think it would be helpful if there was an inventory organizer item in your inventory, for example a flower, when you select this flower it opens up a GUI where you can modify your class's inventory to your liking.

    Comment suggestions and opinions, thanks!
     
  2. Salty_Ivan

    Salty_Ivan Active Member

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    428
    Ratings:
    +65
    It's just with pyro (bugged) :stuck_out_tongue:
    Every other class it goes back to the way you set it.
    To change it, just go into your inventory and move the things around.
     
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  3. Zycn

    Zycn Member

    Joined:
    Nov 16, 2017
    Messages:
    38
    Ratings:
    +6
    Oh I feel like an idiot now xd thanks. c:
     
  4. Daveeeeeeeee

    Daveeeeeeeee Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2015
    Messages:
    4,096
    Ratings:
    +742
    I do prefer this idea though. A lot of practice servers have this and it's quite cool.
     
    • Like Like x 1
  5. Salty_Ivan

    Salty_Ivan Active Member

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    428
    Ratings:
    +65
    Actually, wouldn't hurt to replace the useless class selector with this. Or merge the class selector with the compass, but that's kinda annoying (if you play chemist, you'd know).
     
    • Like Like x 1
  6. Zycn

    Zycn Member

    Joined:
    Nov 16, 2017
    Messages:
    38
    Ratings:
    +6
    Yeah I agree, there is no point in using the class selector when you can just type /kit.
     
  7. TheZombieKat

    TheZombieKat CTFer since May 2012

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    1,163
    Ratings:
    +353
    Like Ivan said, the only class I've seen it happen to is Pyro. I'd suggest learning to play with the default setup until the problem is resolved.
     
  8. ningeek212

    ningeek212 Yoshi Legend and Medic Main

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    466
    Ratings:
    +244
    I've personally seen it happen to ninja, (happened to miskey in a stream not too long ago) and also happens to chemist and medic. Pretty sure it's a general issue not just a problem with pyro.
     
  9. ExtremeEvoboost

    ExtremeEvoboost Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    802
    Ratings:
    +137
    This happens a few times when I play heavy or dwarf, my steak and sword get flip flopped around.
    Never really bothered me since for those classes though, since I just scroll like a scrub
     
Loading...
Similar Threads Forum Date
Inventory Glitch Capture the Flag Jan 18, 2018
Door in Inventory. Ideas Sep 6, 2017
Give Everyone a Full Inventory Ideas Jun 24, 2017
Inventory Organisation Ideas Nov 28, 2016
Bug Losing inventory Wild West Aug 21, 2016
Thread Status:
Please be aware that this thread is more than 30 days old. Do not post unless the topic can still be discussed. Read more...